Gadis Semasa ♥



Le Gadis


Hello people,

Hi. Me Tasha. Born on 27 July 1998. Stay young. Hey you! Dont judge me by my face okay, because im not Arrogant! Wish me luck in PMR this year okay? Just that's all :)


Le Info

Instagram: TasyaKinda (Lets Follow) Twitter: @ehashaaaaa (Lets Follow)
I'm proud to be a fan of Islam. Because Islam is my life.

Le Love


Gadis Twitter: Click My Twitter
Gadis Facebook: Click My Facebook

Happy Fasting !
Monday, 23 July 2012 | 0 comments

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan Al-mubarak ..

Amoy happy sangat sebab tahun 2012 ni dah nak tamat kan ?
ngeee~ :-D sebab nya , tahun 2013 nanti amoy .
dah nak pindah sekolah baru -.-
Tapi tatahu sekolah mana nak dipindah nya nanti !
mintak-2 sekolah yang dekat-2 dengan rumah amoy je -.-
nanti senang lah kalau ada pape yang urgent untuk 
bawak ke sekolah then tertinggal dekat rumah ! haha ..
Bodoh, cerita pasal sekolah lah pulakk .

Okayy-2, pasal bulan puasa ni kan ..
ramai yang cakap , walawey tak sabar nak puasa ..
tapi dalam hati 'tak sabar nak raya' 
haha , bangsat punya orang --'
jangan jadi Hiprokit sangat lah derr .
buat malu je ..

amoy dah tinggal puasa 2 hari , 
disebabkan ABC :-D sesiapa yang tahu ..
apa maksud ABC tu .. nanti amoy ,
kasi CukiCuki kat kau ey !
haha , tapi puasa yang ketiga tu ..
amoy dah tak tinggal lagii , 
sebab nya , amoy dah boleh berpuasa ..

Tak sabar nak mualakn puasa untuk tahun 2012 ni .
haha , orang lain dah lama mulakan ..
tapi amoy , baru je start ;'-(
It's okayy lah babe , asalkan puasa an ? 
hehe , BAJU RAYA korang warna apa ey tahun ni ?

BAJU RAYA amoy warna Biru dan Merah capur Pink ;-D
hehe , sikit je baju kurung amoy tahun nii ..
sebab , baju kurung bukan nya pakai untuk seminggu an ?
cukup dua kali okayy lhaa . hewhew :-)

Okayy lah korangg ! amoy dah nak out daa ..
lain kalau amoy ada story baruu .
amoy update pulak ey . 
Sayang korang yang sesiapa baca Blogger amoy ni tau !
Kbyee . Muah :-*
By : AshaLavegas


| Newer Post