Gadis Semasa ♥



Le Gadis


Hello people,

Hi. Me Tasha. Born on 27 July 1998. Stay young. Hey you! Dont judge me by my face okay, because im not Arrogant! Wish me luck in PMR this year okay? Just that's all :)


Le Info

Instagram: TasyaKinda (Lets Follow) Twitter: @ehashaaaaa (Lets Follow)
I'm proud to be a fan of Islam. Because Islam is my life.

Le Love


Gadis Twitter: Click My Twitter
Gadis Facebook: Click My Facebook

Mr. Senget Senget dan Sengettttttttttt ♥
Friday, 10 May 2013 | 0 comments
Assalamualaikum. Ni first story dalam 2013 yang aku akan post nanti, HAHA!  Nak story apa ehh. Okayy act 2013 ni aku rasa tahun yang happyyyy sangat2 bagi aku. No prob dekat sch :) 2013 sch baru iaitu SMK Chendering. First masuk sch biasa lah kan macam2 perasaan ada like takut, malu, segan, nak nangis pun ada! LOL okayy malas lah nak cerita masa first day tu. Ni haaa nak cerita tentang sorang MR ? Okay nama dia Muhd Amirul Haiqal bin Mohd Darus, umur dia sama je macam aku, dia tinggal dekat chendering jugak. masa tu nadia yang tolong adjust kan aku untuk dia. nadia kasi num aku dekat dia, then petang tu dalam pukul 5 lebih. Ummm yaa dia text aku. So kitaorg kenal2 lahh. Then aku pun tutttttt ngan dia. Haha k forget it. tarikh aku dengan dia pada 23.1.2013 SweetDate's :* Perangai dia ni banyak sama dalam list lelaki impian aku! OMGGGGGG! syukur Alhamdulillah. Myrol jenis ambil berat, panas baran maybe, smart style, pandai berkata kata, muka cute, makan banyak tapi tak gemokkkkk (ergh jealous), tinggi dan banyak lagii lahh! Hehe aku sayang muuu myrol! K banyak kali dah aku gaduh ngan dia tapi baik semula :D Mama ngan Papa pun dah tahu pasal aku ngan dia. Alhamdulillah mama papa okay je. Okay laa insha-Allah kalau ada masa aku story lagi. Bye Assalamualaikum *Sorry tak sempat nak letak gambar aku ngan dia* I call him Mr. Senget 

Story Of My Feelings ♥
Wednesday, 5 December 2012 | 0 comments









 














 

Assalamualaikum. Harini nak cerita sedikit tentang kisah perasaan aku. Omg Omg Omg! Comell kan gambar gambar kat atas. Ergh like it! Haha okayy tengok gambar gambar ni macam tu lahh perasaan aku dekat Mr. D ? Double What?! Wowww gituu. Haha who's that boy? :O Nak tahu? Em buat apa nak tahu? Em tak perlu kot ^^ hahahaha. One day, insyaAllah aku akan kasi tahu korang. Aku nak life aku dengan dia like gambar gambar tu. OhMyAllah, seriously terharu kalau apa yang aku nak ni real. Yaa mula mula kenal then rapat then onthephone then meet then jalan jalan then then then whatever. Tak kira dimana saja aku berada disitu laa ada Mr. D :) hahahaha. Baru happy life. Tak ada persalafaham antara satu sama lain. But Mr D. Stayy jauh dari aku. Tapi hakikatnya hati kitaorg teramat dekat. Walaupun kadang kala "Text Line" "Text viber" "Whatsapp" "Tweeting" "Chatting" and other. Aku harap jugak One Day Allah subhanaAllah mempertemukan aku dengan Mr D. Aku akan jadi yang terbaik untuk dia. Aku akan berusaha menjaga hati dan perasan dia dengan baik. InsyaAllah dengan izin Allah S.W.T :) I love you biy. When I say I love you means that it is correct. Trust me okayy! And notice to those who are reading this entry. Do not know how to curse people based on face! And one things. HE'S MINE, YOU TOUCH HIM AND I WILL KILL YOU ^^V Alright. WHO ARE YOU TO JUDGE ME -.- Done read? Dont forget to smile yaa :D hahaha. Sekian dari Asha. Assalamualaikum♥





Love my TRIBAL ♥
Monday, 3 December 2012 | 0 comments
Assalamualaikum people. Today i want share my story too you all. Aiceh :D hahaha lol. Alright aku nak cari sangat sangat t-shirt, dress, beg, kasut, cover phone, seluar, hijab dan semua lah yang bercorak TRIBAL. Double What?! Omg Omg Omg >.< Kat mana ah nak cari semua yang aku sebutkan tadi dengan bercorak TRIBAL tu eh? *Online Shop* Ohh malas lahh pulak. Sebab kita pun tak tahu yang *Online Shop* ni original ke tak. Entah entah ada yang koyak keee :3 hehe.Aku nak tengok depan depan  TRIBAL tu. Dekat area Terengganu taktahu ada ke takk. Kalau dekat Kuala Lumpur pun taktahu. Hmm :/ So Damn! Dah lama kot mengidam nak kan TRIBAL tu cewahh. Comel sesangat! Corak dia membuatkan mata aku jadi segar O.O haha lol. Okayy korang kalau tahu tentang TRIBAL ni kasi tahu lah aku ehh. Kerjasama korang amat dihargai oleh aku :3 Ni ciri ciri tentang TRIBAL ♥













Thats why i smile as much as i can :)
Saturday, 1 December 2012 | 0 comments
A SMILE CAN HIDE A MILLION TEARS 


Assalamualaikum Umat Islam


Helloo :) Harini nak cerita tentang perasaan aku caner bila tengok gambar dia. Tiap tiap malam sebelum tidur aku selalu buka gambar dia sambil dengar lagu yg feeling-2 laa. Aku happy dengan life aku sekarang, tapi aku taktahu kenapa bila ingat dekat dia rasa sedih je :') Whatever ahh. Yang penting kitaorang takkan sama sama mainkan perasan masing masing :'D hehe. Aku harap suatu hari nanti aku dapat berjumpa dengan dia. Akuu harap sangat sangat sangat. InsyaAllah, Aminn! Dengki juga lahh tengok gambar Alif(Kawan) dengan Gf dia. Dahlah alif tu stay terengganu, Gf dia pula stay Kl. Woihh jauh tuu. Tapi Alhamdulillah dorang dapat jumpa sesama dorang. Aku pun teringin lahh nak jumpa camtu :') Allahhuakbar, terharu tengok gambar dorang. Hehehe menyebok pula akuu. K takpa aku still boleh sabar bila lahh aku boleh meet dengan dia. Alright sampai sini je okay. Lain kali aku story yg lain pula. Thanks for read my story :)

Hangout Wersa's Family 3.11.2012 ♥
Tuesday, 6 November 2012 | 0 comments


























                         



















































Assalamualaikum W.B.T .
Hehe manyakkk kan wa post ini punyaa gambar ;p Suka hatii aku ahh doeh . Ni blog aku kesahh apa ? Haha lek ahh gurau je :3 Ni masa kitaorang hang 3.11.2012 . Btw tak semua yang turun padang untuk gathering yang kedua ni . Eh kedua ke ? Alaa tatau . hehe kalau nak dikatakan tu memangg happy lah . Sekian lama tahan rindu dekat dorang . Pastu jumpa pulakk . Adoiii best gilaa doeh . Aku tengok ada yangg mok , kepeng pun ada :3 HAHA! Aku sayang dorangg :* Salah seorang dari family kami ada yang menduduki EXAM BESAR (SPM) iaitu Tengku Hajat Hafizi (ALOM) . Dia abang kedua kami . Abang pertama or yang paling tua lah iaitu Ervan Rizuan . Kitaorang sayang dorang! Hope family ni *TAKAN TERPISAH* harap jugak family ni sampai ketua cucu cicik akan kekal :O Loll haha . Kitaorang if nak pergi mana mana selalu bersama *TAKAN TERPISAH* nak snap gambar pun bersama sama *TAKAN TERPISAH* haha nak pergi makan pun bersama sama *TAKAN TERPISAH* nak bincang pun bersama sama *TAKAN TERPISAH* Hahaha ;D Aku pun dah anggap dorang macam adik beradik kandung aku sendiri . Tak kesah ahh orang nak cakap apa . Kalau korang ada dengar orang kutuk-2 family kami itu bermakna Orangg itu Cibekkk Gilaaaaa -.- Jealous sebab dorang takda . hehehe Memang penat gilaa . Tapi happy gilaaa . Yang hangout hanya Haziq , Ekmal , Erry ,  Ervan , Alom , Fida , Aidie , Syamim , Firdaus , Syawal , Badrul , Daniel , Ammar , Izzatie , Aku , Ayuu , Puteri , Sha , Aini dan lain lain lagi . Lupaaa dah :* Sayang dorangg sampai tua !

By : AshaLavegas

Older Post